Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Εκπαιδευτικοί μπήκαν στο Υπουργείο Παιδείας και ανάρτησαν πανό ενάντια στις καταργήσεις σχολείων

Στη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας της ΟΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας, σήμερα το πρωί, με αφορμή τις καταργήσεις σχολείων και τη συνάντηση για το θέμα αυτό της πολιτικής ηγεσίας με τους δημάρχους, ομάδα εκπαιδευτικών μπήκε στην αίθουσα που γινόταν η ημερίδα, φώναξε συνθήματα ενάντια στις καταργήσεις και ανάρτησε πανό.
Οι εκπαιδευτικοί έφτασαν μέχρι την αίθουσα της συνάντησης που είχε η κ. Διαμαντοπούλου με τους δημάρχους της χώρας, με αντικείμενο τις συγχωνεύσεις σχολείων και την πολιτική του «νέου σχολείου» που θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.Οι εκπαιδευτικοί άνοιξαν μέσα στην αίθουσα πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των καταργήσεων σχολικών μονάδων και εναντίον του μνημονίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 
Την ίδια στιγμή, άλλοι εκπαιδευτικοί διαδήλωναν έξω από το υπουργείο, φωνάζοντας κι αυτοί συνθήματα κατά της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας.
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ είχε κηρύξει στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 12:00, προκειμένου οι καθηγητές να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.  

πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...