Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol.12

Η ΓΣΕΕ δε θα συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 7 Οκτωβρίου, ούτε σχεδιάζει κάποια άλλη γενική απεργία. Όλα αυτά σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της , κ. Γιάννη Παναγόπουλου, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. «Δεν υπάρχει σχεδιασμός για γενική απεργία στο άμεσο μέλλον», είπε ο κ. Παναγόπουλος, προσθέτοντας ότι «παρά τις πολλές απεργίες που έκανε η ΓΣΕΕ, εφαρμόστηκαν οι αυστηρές πολιτικές που περιγράφονται στο Μνημόνιο (με την ΕΕ και το ΔΝΤ) και δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις».
Η ΓΣΕΕ θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης για την εργασία στις 29 Σεπτεμβρίου μόνο με πορεία που θα κάνει στην Αθήνα. «Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν υποστεί μεγάλες μισθολογικές μειώσεις και την πιο βίαιη επίθεση στα δικαιώματά τους. Η τακτική και η στρατηγική τους είναι σεβαστή, αλλά δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε», είπε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ.
Τη  στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη το απεργιακό κλίμα μεγαλώνει ο Παναγόπουλος σφυρίζει αδιάφορα!
Είναι ξεκάθαρο πως στο δύσκολο χειμώνα που θα έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Παπανδρέου όταν η κοινωνική δυσαρέσκεια θα φουντώνει κάποιοι θα χρειαστεί να ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...