Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol. 11

Υποκρισία,πολιτικός καιροσκοπισμός ή κουτοπονηριά;

Μιλώντας τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, καλεσμένος μαζί με τους άλλους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής, ξάφνιασε τους πάντες λέγοντας οτι είναι αντίθετος με το Μνημόνιο.Άλαλα τα χείλη του ασεβούς κοινού στο άκουσμα του.
Και συνεχίζει λέγοντας οτι  δεν εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά -ένα λεπτό αργότερα- διευκρίνισε ότι ομιλεί ''ως μέλος του ΠΑΣΟΚ'' επανερχόμενος στην τάξη.
Χθες όμως , σε δηλώσεις του στο ''Βήμα'' ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ.Σγουρός τόνισε : «Ποιος είπε ότι είμαι αντίθετος με το μνημόνιο; Εγώ δεν είπα ότι δεν συμφωνώ με το μνημόνιο. Απλώς είπα ότι τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων δεν θέλουν το μνημόνιο, το οποίο ωστόσο είναι αναγκαίο κακό» θέλοντας προφανώς να διασκεδάσει τα όσα είπε στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.«Αυτό που είπα το λένε όλοι οι πολίτες» συμπλήρωσε κλείνοντας.
Ο κ. Γ. Πεταλωτής δήλωσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει ηθικό θέμα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη» και πρόσθεσε: «Η άποψη που διατύπωσε ο κ. Σγουρός είναι άποψη όλων μας»
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή. Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της προεκλογικής περιόδου.Αλλά ο Γ. Σγουρός μας έχει συνηθίσει σε αυτά.Ποιος ξεχνά άλλωστε τη δήλωσή του όταν όντας πρόεδρος της ομοσπονδίας της άρσης βαρών και υπερασπιζόμενος τον ντοπαρισμένο  Λ.Σαμπάνη είπε: ''ο Σαμπάνης είναι καθαρός. Κάτι ρίξανε στη σούπα του''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...